Webbkurs

Nu lanseras min kurs för blivande, nya eller kämpande fotografer: Lönsam, Lugn och Lycklig.

Den handlar inte om att fotografera eller sätta ljus utan om hur du driver ditt företag på ett praktiskt, hållbart och framgångsrikt sätt.

Kursen kommer att ge dig  massor av snabba tips och djup kunskap. Jag ska visa hur du kan spara tid i bokning, bildredigering, marknadsföring mm. Hur du kan organisera dina papper och kundbeställningar, Hur du säljer porträtt via bildvisning, hur du sätter priser och mycket mer.  Jag delar med mig av de lärdomar som jag fått efter misstag jag gjort och av de utmärkta idéer jag har haft.

Jag vill hjälpa dig att bli lönsam, lugn och lycklig!

Låter det här som något för dig? Nu finns kursen i en betaversion för ett lägre pris: 1500 kr. Det betyder att du kan vara med och bidra till kursens innehåll baserat på vad DU vill veta och lära dig! Jag har ett innehåll planerat men alla delar är ännu inte uppladdat. Om du köper kursen nu får du förstås ha den kvar till det lägre priset även när allt innehåll finns på plats.

 

Klicka på bilden för att komma till kursen!

 

Eller, har du kanske hållit på ett tag men är intresserad av att lära dig hur jag gör för att ha en lyckad bildvisning och försäljning?

Då kan du köpa endast en del av den stora kursen. HÄR HITTAR DU DEN