Om mig

I mitt liv har jag bytt branch helt ungefär en gång per decennium.  Barnskötare – musiker och sångare – språklärare – FOTOGRAF.
Så har min professionella bana sett ut.

Jag startade mitt företag redan 2010 och smög igång det vid sidan av mitt arbete som lärare. I tre år jobbade jag deltid samtidigt som jag försökte utveckla mig som fotograf och företagare. Båda delar är lika viktigt och lika svårt!

Den första februari 2013 slutade jag min anställning som lärare och startade mitt liv som heltidsfotograf. Det har varit en utmanande och ibland ganska svår resa men jag är så LYCKLIG i mitt nya liv! Det är fantastiskt att vara sin egen chef med kontroll över sitt eget schema. Jag önskar alla som vill bli egenföretagare att nå framgång så snart som möjligt så att de kan leva det här livet.

Jag gift med Michael, som är från USA. Vi har en tonårsdotter, Emma, och vi bor i Vasastan i Stockholm. Jag älskar att resa, skratta och äta god mat på restaurant.

Jag älskar också mitt jobb som porträttfotograf/nyföddfotograf. Mötet med mina kunder inom detta område har lett till att jag startade en podcast som heter MAGPODDEN.

Nu sätter jag igång nästa spin-off från mitt fotografliv med att vara coach för nya porträttfotografer. Jag vet att mina erfarenheter från resan att arbeta fram ett lönsamt företag kan hjälpa andra att ta sig fram lite smidigare. Det är vad jag vill!

Det ÄR möjligt att arbeta heltid som fotograf och samtidigt vara lönsam, lugn och lycklig!

 

BERGMAN HUGHES IMAGES

MAGPODDEN